Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dit jaar oplossing voor pont

Geplaatst op: 18 september 2014

GENEMUIDEN – De gemeente Zwartewaterland en Connexxion hopen nog dit jaar hun besprekingen over de toekomst van de pont bij Genemuiden af te ronden. Dat zegt wethouder Arie Speksnijder. Volgens hem zijn er constructieve besprekingen gaande, maar over de inhoud daarvan doen beide partijen geen uitspraken, zo is afgesproken. “Voor dit proces is veel zorgvuldigheid nodig”, aldus Speksnijder, die desondanks hoopt dat er binnenkort meer duidelijkheid is. Dan moet ook blijken of het Veerhuis bij de planvorming wordt betrokken. Dat is eerder uit de verkoop gehaald vanwege de besprekingen tussen Zwartewaterland en Connexxion. Daarbij wordt ook besproken of een derde partij de pont van Connexxion overneemt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500