Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Westerman Van Dieren naar Hasselt

Geplaatst op: 18 september 2014

HASSELT – Transportbedrijf Westerman Van Dieren, met duidelijke Genemuider banden, opent een tweede vestiging in Hasselt. Het bedrijf uit Nieuwleusen heeft onder meer uitbreiding nodig omdat het ook voor Gamma en Karwei gaat rijden. Ook Scania komt overigens naar Hasselt. Daar gaat het vrachtwagens gereedmaken voor de export. Neptune Shipyards vestigt zich ook in de Hanzestad. Het maritieme bedrijf nam onlangs al het honderd jaar oude Ridderinkhof over.

Volgens burgemeester Bilder is de komst van de bedrijven een bewijs dat Zwartewaterland een aantrekkelijk ondernemersklimaat heeft. Een speciaal ondernemersloket moet dat nog verder verbeteren. Vanaf nu kunnen ondernemers van binnen en buiten de gemeente daar aan kloppen met vragen over bijvoorbeeld vergunningen, vestigingsmogelijkheden, uitbreiding en bestemmingsplannen. De medewerkers van het loket werken als een ‘accountmanager’ en moeten bedrijven zo snel mogelijk helpen. De drie ondernemerskringen uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis zijn daarover enthousiast.

Het loket is bereikbaar op 385 3400 en via ondernemersloket@zwartewaterland.nl Meer informatie staat ook op www.zwartewaterland.nl/ondernemer.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500