Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kidsrace Kamperzeedijk mooi spektakel

Geplaatst op: 21 september 2014

KAMPERZEEDIJK – De Kidsrace aan de Kamperzeedijk had zaterdagochtend veel deelnemers. De jonge en onervaren steppers waren buitengewoon fanatiek om een wedstrijd winnend af te sluiten. De allerkleinsten moesten honderd meter steppen, de wat groteren legden een of twee kleinere rondjes af over de Kamperzeedijk. Vanmiddag aan de volwassenen de bekende grote ronde door de Pieperpolder afleggen.

“Moet je de jas niet uit doen?”, vroeg een moeder zaterdagochtend aan haar dochter. Die was blijkbaar nog niet helemaal klaar voor de Kidsrace. Alle kinderen kwamen andere steps aan de start. De een met dikke banden, de ander op een zeer professionele step. Sommigen hadden strakke sportkleding aan, anderen verschenen met de croques aan de startstreep. Het enthousiasme was er niet minder om.

“Echt niet!”, riep een jongetje toen een ander zei dat hij gewonnen had. Iedere overwinning telt immers. Valpartijen deden zich niet voor, op een glijpartijtje na afloop van een race na. Prachtig evenement aan de Kamperzeedijk!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500