Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Waterpoloteams starten slecht

Geplaatst op: 21 september 2014

GENEMUIDEN – De competitie is ook weer begonnen bij de waterpoloërs van De Eerste Kolk.De dames mochten als eerste beginnen tegen Z.E.W. uit Ermelo, de wedstrijd ging gelijk op er waren over en weer kansen alleen als het om het afmaken ging kwamen de dames net wat te kort steeds was het net naast of op de keeper. De tegenstander wist de kansen toch goed te benutten en kwamen wel tot scoren. De dames van DEK verloren hun eerste competitie wedstrijd met 1-4.

Daarna mochten de heren een wedstrijd spellen Nunspeet 2 het was een spannende wedstrijd  als eerste scoorde de heren van DEK maar Nunspeet trok de stand toch weer gelijk en zo gingen de kansen over en weer. Uiteindelijk was het 2-3 voor Nunspeet die het laatste partje probeerde de winst eruit te slepen. Ondanks de aanvallen van DEK is het toch gelukt dat Nunspeet met de winst naar huis ging. DEK verloor met 2-3.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500