Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Archief Genemuiden Actueel

Geplaatst op: 7 oktober 2014

Tot dusver hebben wij alleen nog maar positieve reacties ontvangen over de vernieuwde Genemuiden Actueel. Wel zijn er een aantal mensen die af en toe een ‘leeg’ scherm hebben: wel de site, maar geen berichten op de homepage. Heeft u dit ook? Vermoedelijk heeft u dan nog de oude url www.genemuidenactueel.nl/nieuws in uw browser staan. Deze werkt niet meer. Verder vragen mensen zich af waar al oude berichten uit de historie van Genemuiden Actueel zijn. Die komen zeker terug. Binnenkort gaat ook de oude site namelijk weer in de lucht als ‘archief’. Via Genemuiden Actueel kunt u daar dan op klikken. Even wachten dus!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500