Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Palet marathon team klaar voor start seizoen

Geplaatst op: 9 oktober 2014

Op zaterdag 18 oktober gaat op de Jaap Edenbaan in Amsterdam het nieuwe schaats marathon seizoen van start. Voor het 3e jaar op rij is Palet schilderwerken uit Genemuiden hoofdsponsor van één van de succesvolste teams in het marathonpeloton.

Het team voor dit seizoenjaar bestaat uit [v.l.n.r.] Ineke Dedden [Wanneperveen], Carla Zielman [Rottum], Imke Vormeer [Meppe] en Rixt Meijer [Heerenveen].

De dames zullen aan de start verschijnen bij alle landelijke marathon en tevens deelnemen aan landelijke afstand wedstrijden zoals bijvoorbeeld de 3km.

In Januari 2015 zullen zij op de Weissensee in Oostenrijk aanwezig zijn om de titel van de Alternatieve Elfstedentocht te verdedigen die Erna Last-Kijk in de Vegte uit Genemuiden in 2013 voor het team van Palet schilderwerken behaalde te verdedigen. Dit jaar werd deze Elfstedentocht i.v.m. de enorme sneeuwval helaas afgelast. Ultiem doel is en blijft nog steeds een Elfstedentocht in eigen land en dat is eigenlijk waar al deze dames al die jaren al keihard voor trainen en in vorm blijven

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500