Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Flitsende’ rotary zoekt nieuwe leden

Geplaatst op: 12 oktober 2014

Rotary is modern, flitsend, heel toegankelijk, een hele gezellige club, maar ook een club die nationaal en internationaal bezig is, en zich inzet voor de medemens. Geen Rotary club is hetzelfde. Tot die conclusie kwam Rob Staal, de gouverneur van district 1590 waar Rotary Zwartewatersteden onder valt. En die rotary is op zoek naar nieuwe leden.

Rob Staal was donderdag 9 oktober op bezoek bij de Rotary club in Zwartewaterland. Hij had al heel wat clubs in het noorden van Nederland bezocht en vertelde: “Ze zijn zo verschillend, de ene club is heel formeel, daar spreken ze elkaar nog niet bij de voornaam aan, in de andere club gaat het heel joviaal toe. In sommige clubs vind je veel vrouwen, bij andere weinig. Ook de leeftijdsopbouw is heel verschillend per club. Ze zijn allemaal zo verschillend, maar daardoor hebben ze ook iets gemeenschappelijks, iedere club heeft zijn eigen gezicht”, aldus Rob Staal.

Als Rotary club hoor je bij een grote organisatie, die inmiddels 109 jaar actief is en waar veel kennis en ervaring zit. Waar je, als je wilt, contacten kunt leggen over de hele wereld en je kennis kunt vergroten en kunt bijdragen aan onderlinge samenwerking en begrip tussen mensen.

De Rotary club in Zwartewaterland heeft haar binding met de gemeenschap door de persoonlijke contacten van de leden met die gemeenschap, en door de acties die ze ondernemen om projecten binnen en buiten de gemeente te steunen. Een club waar je graag bij wilt horen.

Binnen de Rotary club Zwartewatersteden is plaats voor nieuwe leden, die de doelstellingen van Rotary ondersteunen. Daarom wordt er binnenkort een ledenwerfactie gestart. Heb je interesse of wil je graag meer weten over Rotaryclub Zwartewatersteden, stuur dan een mail naar rotaryzwartewatersteden@gmail.com .

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500