Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe CD met Genemuider Bovenstem van Mannenkoor Stereo

Geplaatst op: 14 oktober 2014

Genemuiden – Op vrijdagavond 3 oktober j.l. is de nieuwe cd Psalmen met Genemuider bovenstem van het mannenkoor gepresenteerd aan de leden. Inmiddels is de cd voor iedereen verkrijgbaar. Dat deze cd gewaardeerd wordt door een breed publiek is inmiddels gebleken want binnen een week zijn er al meer dan 250 cd’s verkocht.

Deze cd, die afgelopen mei is opgenomen in de bovenkerk van Kampen met ruim 800 mensen publiek, is een prachtig resultaat met bovenstem psalmen.

Het is de vierde cd in de serie Psalmen met bovenstem van het mannenkoor Stereo.

Doordat in november 2013 het zingen van Psalmen met Genemuider Bovenstem erkend is als Immaterieel Erfgoed betekent dit dat de bovenstem ook in stand moet worden gehouden. Dankzij deze cd’s wordt de Genemuider bovenstem in ere gehouden.

De prachtige klank en galm van de bovenkerk zijn duidelijk te horen op de cd en geeft het geluid een extra dimensie. Hierdoor is het niet alleen geweldig mooi om naar de bovenstem psalmen te luisteren maar is het ook ontroerend.

Op de website van het mannenkoor (www.mannenkoorstereo.nl) kunt u aantal fragmenten beluisteren.

De cd is verkrijgbaar bij de bestuursleden, boekhandel Nijstad in Genemuiden, via de website www.mannenkoorstereo.nl maar ook a.s. dinsdag 21 oktober op de Biestemarkt bij de stand van het Mannenkoor.

De prijs bedraagt de komende 2 maanden 14,- euro daarna 16,95 euro.

Psalmen met Genemuider bovenstem nr. 4 voorkant cd

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500