Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dag van de Mantelzorg 2014 in de Linde

Geplaatst op: 20 oktober 2014

Op 6 november vieren we in De Linde in Hasselt de 14e dag van de mantelzorg.

Deze dag heeft als thema: Allemaal verhalen. Landelijk wordt er dit jaar naar gestreefd om de verhalen van mantelzorgers uit de taboesfeer te halen. Ook moeten de verhalen uit de praktijk onder het mom van” beleven is meten”een tegengeluid bieden aan de cultuur van richtlijnen, protocollen en “ meten is weten”. Kortom de mens achter “de mantelzorger” staat centraal.
Daarom organiseren Contact groep en Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland deze dag een nodigen alle mantelzorgers uit om dit met ons te vieren.

Mantelzorgers zijn vanaf 16.00 welkom in De Linde in Hasselt. Voor 10 euro krijgen zij een middag/avond vullend programma aangeboden. Genoeg eten en drinken, tijd om elkaar verhalen over mantelzorgen te vertellen, live muziek en de film Intouchables. Deze film is een op feiten gebaseerd komisch drama over een Senegalese jongeman die de persoonlijk verzorger wordt van een fysiek gehandicapte Franse miljonair. Bij vertrek rond 21.30 ligt er een leuke verassing voor u klaar.
Nieuwe mantelzorgers die zich opgeven maar niet bij deze dag aanwezig kunnen zijn krijgen via het Steunpunt een attentie thuisbezorgd.

Men kan zich opgeven voor 30 oktober bij Mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg, 06-13014955 of mailen mantelzorgzwartewaterland@hetnet.nl

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500