Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ondernemers duiken samen de keuken in

Geplaatst op: 20 oktober 2014

Op dinsdag 28 oktober 2014 verzorgt het Ondernemend Netwerk Zelfstandigen Zwartewaterland (ONZZ) een informele netwerkavond bij De Herderin, Hoogstraat 1 in Hasselt. Om 17.00 uur staat er voor alle deelnemers een drankje klaar om vervolgens de keuken in te duiken voor een kookworkshop met als thema tapas. De eigen bijdrage bedraagt twintig euro exclusief consumpties. Nog geen lid, maar wel een belangstellende ondernemer uit Zwartewaterland? Ook dan is aanmelden nog mogelijk via penningmeester@onzzwartewaterland.nl.

Onder de noemen ‘Ons kent ONZZ’ biedt het ONZZ zijn leden naast inhoudelijke netwerkavonden dus ook informele bijeenkomsten om in een ontspannen sfeer met elkaar in contact te komen. Deze avond is net even anders dan anders. De drankjes worden dan wel ingeschonken, maar de hapjes moeten de deelnemers toch echt zelf bereiden. Maar is het niet zo dat in de keuken vaak de mooiste gesprekken ontstaan? Na het koken wordt er natuurlijk gegeten. Al met al een mooie avond om tot ongeveer 21.30 uur ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers uit de gemeente Zwartewaterland.

Ondernemend Netwerk
Met deze netwerkavond laat het ONZZ wederom zien een ondernemend netwerk te zijn. Zelfstandige professionals uit Zwartewaterland vinden er een platform waar ze andere ondernemers leren kennen. Een platform ook waar ze kennis delen en de mogelijkheid van onderlinge samenwerking verkennen. Het ONZZ mag dan geen belangenbehartiger zijn, maar het zet onze lokale zelfstandige professionals sterker en zichtbaarder in de regionale markt. Kijk voor meer informatie op www.onzzwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500