Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden Actueel op de social media

Geplaatst op: 24 oktober 2014

Genemuiden Actueel heeft uiteraard ook een plaats op de social media. Op onze facebook-pagina kondigen wij berichten op Genemuiden Actueel aan, maar ook plaatsen wij regelmatig bijzondere foto’s of starten we een discussie. Word vrienden met ons! www.facebook.com/genemuidenactueel . Ook op Twitter zijn we actief en hebben we meer dan duizend volgers. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Genemuiden en volg ons op @genemuideninfo.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Genemuiden Actueel op de social media

  1. Arjan schreef:

    Jammer dat @genemuideninfo niet aanklikbaar is om gelijk te kunnen volgen of naar twitter te gaan.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500