Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tweede Genemuiden Actueel Sportcafe op de agenda

Geplaatst op: 24 oktober 2014

Het tweede Genemuiden Actueel Sportcafé staat voor woensdagavond 19 november op de agenda. Net zoals de eerste editie in mei is het de bedoeling dat er een landelijke of regionale sporter te gast is en daarnaast veel sporters of bestuurders uit Genemuiden. De eerste gast die zijn komst heeft bevestigd is schaatser/skeeleraar Wim Dillen. Het Sportcafé is opnieuw in de Havenkamer van De Kaaihof. Daar waren in mei onder meer Rene Ruitenberg en Arjan Kolk te gast. Destijds trok de avond ongeveer veertig bezoekers. Aanwezig zijn? Aanmelden kan alvast via redactie@genemuidenactueel.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500