Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aanhoudingen na val van flat

Geplaatst op: 28 oktober 2014

De politie heeft nog een 47-jarige vrouw en een 28-jarige man uit Zwolle aangehouden die mogelijk iets te maken hebben met de zaak waarbij een man van een flat in Holtenbroek viel. In de loop van het weekend zijn de eerder aangehouden 33-jarige vrouw en de 26-jarige man in vrijheid gesteld. Later in het weekeinde werd ook de 47-jarige vrouw uit Zwolle weer in vrijheid gesteld.

De 28-jarige Zwollenaar blijft op verdenking van poging doodslag ingesloten. Hij wordt er van verdacht het 44-jarige slachtoffer, na een conflict in een woning op de 8e etage, met een vuurwapen in het hoofd te hebben geschoten. Het slachtoffer vluchtte die avond via de galerijen van de onderliggende etages naar beneden. Daarbij viel hij op het dak van de entree van het flatgebouw. Hij heeft het ziekenhuis na een kort verblijf weer verlaten.

Het onderzoek naar de poging doodslag wordt voortgezet.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500