Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Drankrijder rijdt door na ongeval

Geplaatst op: 28 oktober 2014

Een 50-jarige autobestuurder uit Ede is maandagavond in Staphorst aangehouden voor doorrijden na een aanrijding, zonder zijn identiteit bekend te maken. Hij bleek daarnaast onder invloed van alcohol te zijn. Op een parkeerplaats aan de A28 had hij schade aan een andere auto gereden en was er vervolgens vandoor gegaan in de richting Steenwijk. Op de A28 reed hij met te hoge snelheid en slingerend over de weg. Bij zijn aanhouding bleek hij teveel alcohol gedronken te hebben. Zijn bepalende blaastest in het politiebureau scoorde 920 ug/l. De man zijn rijbewijs werd ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500