Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Concours in Genemuiden groot succes

Geplaatst op: 2 november 2014

Vier jonge Zwartewaterruiters pakten afgelopen zaterdag eerste en tweede prijzen op een dressuurconcours voor pony’s te Hasselt. Maar ook op het eigen springconcours in Genemuiden en elders werden prijzen behaald door Zwartewaterruiters.

Op het dressuurconcours te Hasselt was Anne Jet Harms met haar pony Navarre’s Bandit in de klasse B, cat. C superieur: met tweemaal 185 punten won zij de eerste prijs. De tweede prijs in deze klasse was voor Noa Busweiler met Cracker Jack met 185 en 183 punten. Briëtt Breman pakte met schimmel Krista in de klasse B, cat. AB met 182 en 186 punten ook een tweede prijs. Carolien Altena won met Okidoki de tweede prijs in de klasse L1, cat. C met 187 en 181 punten.

Lisanne Kanis reed met Leunsveld’s Yrian te Hasselt pas hun tweede wedstrijd, maar pakten met tweemaal 189 punten al de vierde plaats. Janine Flier-Breman was met haar paard Eros te Heeten en won daar de derde prijs in de klasse L2. Roos Beens sprong met Diesel naar de eerste prijs in het klassieke parcours.

In het Hippisch Centrum Zwartewaterruiters vond de hele week een groot springconcours voor paarden plaats. Er was een grote opkomst. Ook Zwartewaterruiters wonnen prijzen. Alène Roeland sprong met Anouk in de klasse M naar de tweede prijs. Ook een tweede prijs in de klasse M was er voor Riëlke Roeland met Dannick WH. Michelle de Goede reed haar Amazing Black in de klasse Z naar de vierde prijs. Mike van Lente sprong met Alfalfa in de klasse B naar de vijfde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500