Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Michel van Team Breman wereldkampioen

Geplaatst op: 9 november 2014

Peter Michel schreef zaterdag voor team Breman geschiedenis. De rijder uit New Zeeland was de sterkste op de 15 km afvalkoers op het WK in Rosario Argentinië. De hele koers controleerde de nog maar pas 25 jarige New Zeelander en wist onder andere Alex Contin de Fransman naar de tweede plaats te verwijzen. Peter was niet verrast dat hij Wereldkampioen werd.

De rijder van team Breman traint al een jaar onder de hoede van Mauritsio Lolobrigida (de vader van Francisca Lolobrigida) en groeit naar grote vorm onder zijn hoede. Doelen heeft de rijder genoeg, hij wil naar de olympische spelen van 2018 op de schaats. Dillen startte gisteravond op de masstart en was niet onverdienstelijk met een tiende plaats. De Genemuidenaar was hier tevreden mee en kijkt uit om weer met Peter aan de start te staan op de Marathon.

Beelden zie https://www.facebook.com/video.php?v=10152434694223199

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500