Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdjournaal rukt uit voor de Genemuider uilen

Geplaatst op: 10 november 2014

Foto's Erik Eenkhoorn

De Ichthus School kreeg maandagochtend visite van het Jeugdjournaal. Het  journaal voor kinderen rukte uit vanwege de uilenboom aan de Jan van Arkelstraat. Daarin zitten nu al een paar weken vijftien ransuilen. Dat is niet uniek, maar vaak gebeurt het niet. En dus heeft de berichtgeving op lokale sites waaronder Genemuiden Actueel behoorlijk wat belangstelling losgemaakt. Eerst besteedde RTV Oost al aandacht aan de uilenboom en nu kwam zelfs de landelijke televisie op bezoek. En voor de kinderen zelf? Oud  nieuws, de uilen zitten er immers al sinds september. Toch waren ze volgens de leerkracht maandag behoorlijk ‘hieper de pieper’ van het mediabezoek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500