Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

B&S Media Internetmarketing maakt uw website vindbaar

Geplaatst op: 13 november 2014

Bovenaan in Google met B&S Media Internetmarketing

Een mooie website is nog geen garantie voor veel bezoek, laat staan dat het veel extra omzet oplevert. De filosofie van B&S Media Internetmarketing is; ‘hoe beter in beeld in Google, hoe meer omzet dat betekent voor een bedrijf.’ Oprichters van het Kamper bedrijf, Robbie Bremer en Sander Schilder, ontdekten 8 jaar geleden een gat in de markt. Namelijk: help ondernemers beter vindbaar te maken in Google. Waar zoeken klanten naar en hoe zorg je er voor dat ze contact opnemen? “Meer klanten en meer omzet, dat is wat we willen bereiken voor onze klanten door ze bovenaan in Google te zetten”, vertellen beide eigenaren.

Google AdWords, zoekmachine optimalisatie(SEO) en webdesign

Het is in de afgelopen jaren hard gegaan met B&S Media. In 2006 begonnen Bremer en Schilder met het opzetten, inrichten en optimaliseren van AdWords campagnes. Nu, 8 jaar later, hebben ze 10 medewerkers in dienst. B&S Media heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in online vindbaarheid voor het MKB. De specialismen van het internet marketing bureau liggen op het gebied van Google AdWords, zoekmachine optimalisatie en webdesign. Ook bedrijven uit Genemuiden kiezen voor webdesign bij B&S Media en koppelen daar Google AdWords en zoekmachine optimalisatie aan.

Gratis Quickscan

Steeds meer ondernemers bewegen zich van offline naar online. Maar de vraag is hoe klanten het bedrijf vinden. Om zo goed mogelijk vindbaar te zijn, is een goede internetstrategie nodig. B&S Media heeft de oplossing. Het door Google gecertificeerde internet marketing bureau biedt ondernemers perspectief op de allerbeste vindbaarheid in zoekmachines. “Wij staan ondernemers continu ter zijde met verbetering en ontwikkeling. Hoe sneller je schakelt als ondernemer, hoe minder groot de kans is dat je de boot mist”, aldus Bremer en Schilder. B&S Media biedt bedrijven de mogelijkheid om een gratis quickscan voor Google AdWords en/of zoekmachine optimalisatie aan te vragen. De quickscan laat u direct kostenloos zien wat de mogelijkheden voor Google AdWords en zoekmachine optimalisatie zijn.

Gevonden worden op relevante zoekwoorden

“Veel bedrijven hebben wel een website, die er vaak ook nog wel verzorgd uit ziet”, zeggen Bremer en Schilder. “Maar in veel gevallen worden ze niet gevonden op zoekwoorden waarop ze gevonden zouden moeten worden. Voor bijvoorbeeld een loodgieter in Genemuiden is het natuurlijk belangrijk dat hij gevonden wordt op ‘loodgieter Genemuiden’. Als zijn website hier niet op is ingericht, ‘loopt hij veel potentiële klanten mis. B&S Media kan er dan voor zorgen dat de juiste zoeker bij de juiste website uitkomt. Maar soms gaat het al mis met de techniek van de website en adviseren we een nieuwe website die klaar is voor de toekomst.”

Responsive website

Vandaag de dag is het belangrijk dat websites responsive zijn. Dat wil zeggen dat websites op alle mobiele apparaten beschikbaar zijn en goed worden weergegeven. Recentelijk heeft B&S Media een nieuwe, responsive website voor Pruim Automatisering uit Genemuiden gerealiseerd. Kijk eens op laptopsverhuur.nl voor het resultaat. Ook toe aan een website die klaar is voor de toekomst en goed vindbaar in Google?

Voor alles op het gebied van online vindbaarheid en webdesign bent u bij B&S Media aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op B&S Media Internetmarketing of bezoek het kantoor aan de Carlsonstraat 13 in Kampen. De koffie staat voor u klaar.

 

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500