Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw winterkwartier in Zwartsluis

Geplaatst op: 16 november 2014

Evenals vorige jaren is Sluuspoort klaar voor een strenge, gezellige, koude en tegelijkertijd hartverwarmende winter. Al is het buiten -10°C, aan de Handelskade 25 is het de komende maanden behaaglijk warm. Niet in de laatste plaats door de vele activiteiten die op het programma staan. En natuurlijk is Sluuspoort weer geheel in Wintersfeer.

Binnenkort ontvangt u de Winterkwartierkrant in de brievenbus met het gehele programma voor december 2014 t/m februari 2015 en het programma van de Winterfair. Er zijn weer mooie exposities, dialectavonden met muziek en verhalen, interessante lezingen, theater, kinderfilm, workshops, etc. etc. Bewaar de krant goed, zodat u niets hoeft te missen.

Het programma is samengesteld door Museum Schoonewelle, Sakz (i.s.m. Bibliotheek), Historische Vereniging en de ZS13. Ook dit jaar hebben we de toegangsprijzen weer laag kunnen houden. Vrienden van het Sakz krijgen € 1,50 korting op elke activiteit tijdens het Winterkwartier.

Alvorens Sluuspoort start met het Winterprogramma wordt het museum één dag gesloten, nl. op zaterdag 22 november, i.v.m. het jaarlijkse onderhoud van het Schoonewelle naturaliën collectie. Tijdens het Winterkwartier is museum Schoonewelle gratis toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar. Meer informatie www.sluuspoort.nl en www.schoonewelle.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500