Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook ’t Olde Staduus’ doet mee met Superzaterdag

Geplaatst op: 17 november 2014

Ook t Olde Staduus doet mee met de SUPER ZATERDAG op 29 november. In Nederland worden de meest uiteenlopende markten georganiseerd, de bekendste is de rommelmarkt, 2e hands markt, maar er is ook een lekkerbekkenmarkt en verschillende ruilmarkten.

T Olde Staduus start op zaterdag 29 nov met de eerste ruilmarkt. Ruilen is een oud en universeel beproefd voorbeeld. Breed inzetbaar, direct en effectief. Ruilen als economisch en duurzaam alternatief is een creatief antwoord op de crises, die deze “groene” initiatieven uit vervlogen tijden weer leven in blaast. Niet nodig om gebruik te maken van marktplaats.nl of vraag en aanbod.

Kom zaterdag 29 november tussen 11.00 en 12.00 uur naar t Olde Staduus en breng al uw kerstversiering mee om te ruilen.
De bibliotheek pakt uit met de beschikbare 2e hands boeken. Alles wat nu staat opgestapeld in de opslag, komt in de hal te staan en krijgt u de kans om deze voor een schappelijk prijsje in te kopen. Naast alle streek-, musea en Philadelphia producten in de winkel krijgt u deze dag ook de kans om een prachtige sjaal  te kopen vanEsther Naberman – Oosterbroek.

Verder zult u een Pieten verloting tegen komen, met leuke prijsjes, bijna altijd prijs! U staat er versteld van hoeveel Pieten er wel niet zijn.
Even uitrusten van het winkelen kan ook, koffie en thee staat klaar.
Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500