Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voedselbank is online

Geplaatst op: 21 november 2014

Recentelijk is de internetsite van de Voedselbank operationeel geworden. Via www.zwartewaterland.voedselbankennederland.nl willen de vrijwilligers en bestuur Zwartewaterlanders op de hoogte houden van het nieuws over de Voedselbank. Via de site wordt informatie gegeven over aanvragen van een pakket, de criteria waaraan een aanvraag moet voldoen, doneren , vrijwilliger worden en vele andere onderwerpen.

Via deze site kunt u contact opnemen met de voedselbank , ook is het e-mail adres info@zwartewaterland.voedeselbankennederland.nl een mogelijkheid om in contact te komen met een vertegenwoordiger van de Voedselbank Zwartewaterland.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Voedselbank is online

  1. Erik Driessen schreef:

    Hier geen probleem Gerard…keek je op een mobiel of iPad of op een laptop/computer?

  2. gerard slont schreef:

    de link naar de voedselbank functioneert niet. althans ik kom steeds op de site van Van Hattem dakkapellen. Ook aardig, maar niet de bedoeling. Is dat ook de ervaring van anderen.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500