Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voedselbank is online

Geplaatst op: 21 november 2014

Recentelijk is de internetsite van de Voedselbank operationeel geworden. Via www.zwartewaterland.voedselbankennederland.nl willen de vrijwilligers en bestuur Zwartewaterlanders op de hoogte houden van het nieuws over de Voedselbank. Via de site wordt informatie gegeven over aanvragen van een pakket, de criteria waaraan een aanvraag moet voldoen, doneren , vrijwilliger worden en vele andere onderwerpen.

Via deze site kunt u contact opnemen met de voedselbank , ook is het e-mail adres info@zwartewaterland.voedeselbankennederland.nl een mogelijkheid om in contact te komen met een vertegenwoordiger van de Voedselbank Zwartewaterland.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500