Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

ALDI: ‘Optimale winkelervaring’

Geplaatst op: 25 november 2014

Foto Erik Eenkhoorn

Morgen opent ALDI vol trots de deuren van haar nieuwste vestiging aan de Klaas Fuitestraat 28. De winkel is ingericht volgens de geheel nieuwe winkelformule van ALDI en voorzien van een frisse uitstraling die een optimale winkelervaring voor consumenten biedt. ALDI is blij met de opening van het nieuwe filiaal aan de Klaas Fuitestraat. De nieuwe winkel is goed bereikbaar en biedt ruime gratis parkeergelegenheid.

Het assortiment bij ALDI is altijd in ontwikkeling. De afgelopen jaren heeft ALDI het aanbod onder andere uitgebreid met kruiden, sauzen, cosmetica, verse sushi, een biologische lijn en een forse uitbreiding van het assortiment verse groente en fruit. En recentelijk is ALDI gestart met weekendvoordeel in de categorie vers vlees, vers brood en verse groente & fruit. De weekendaanbiedingen zijn scherp geprijsd, waarbij de korting kan oplopen tot meer dan 50%. Hiermee komt ALDI tegemoet aan de wensen van de klant en kan ALDI nu een nog completere winkelervaring bieden.

ALDI voert in Nederland ongeveer 900 artikelen en heeft momenteel voornamelijk eigen merkproducten die al ruim 40 jaar een succes zijn, zoals de Markus Koffie, de Westminster thee, de UNA wasmiddelen en Château chocolade. ALDI is bijna een kwart goedkoper dan de huismerken van andere supermarkten. Dit blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond*. Het prijsvoordeel kan zelfs oplopen tot 34%.

ALDI is in Nederland opgericht in 1973 en bestaat meer dan 40 jaar. In Nederland heeft ALDI meer dan 500 filialen die verdeeld over Nederland door negen distributiecentra worden bevoorraad. Bij ALDI werken in Nederland vele duizenden medewerkers die dagelijks met elkaar voor het beste resultaat gaan: klanten kwalitatief hoogstaande producten bieden voor een lage prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500