Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaas op De Regenboog

Geplaatst op: 25 november 2014

De Sint heeft ook zijn intrede gedaan op peuterspeelzaal De Regenboog. De thematafel en het lokaal zijn gezellig aangekleed met zwarte pieten en cadeautjes. Ook de mijter van sinterklaas en zijn staf ontbreken niet. De kinderen kunnen zich verkleden als Sinterklaas of zwarte piet.

Vol enthousiasme vertellen ze elkaar in de kring wat er voor cadeau in hun schoen zat en oefenen we Sinterklaasliedjes. Daarnaast wordt er hard gewerkt, geverfd en geplakt om de Sinterklaashoeden en schoenen af te krijgen voor het grote feest echt begint. Meer weten over de peuterspeelzaal? Kijk dan op  www.peuterspeelzaal-genemuiden.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500