Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Woningen Stationskwartier in trek

Geplaatst op: 26 november 2014

De verkoop van woningen in de nieuwe Kamper wijk Stationskwartier verloopt zeer voorspoedig. In september 2013 is de eerste bouwvlek van de eerste fase in verkoop gegaan. Alle 38 projectmatige woningen binnen deze bouwvlek zijn binnen een paar maanden verkocht en de eerste bewoners wonen inmiddels in het Stationskwartier, zo meldt de gemeente Kampen.

In juni 2014 is de tweede bouwvlek van de eerste fase in verkoop gegaan. Het ging hier om 26 woningen. Ook deze woningen zijn inmiddels verkocht. Binnenkort wordt gestart met de bouw. In januari 2015 wordt gestart met de verkoop van de woningen in het laatste deel van de tweede bouwvlek. Het gaat hier om 17 woningen.
Het succes van de verkoop wordt onder meer verklaard door de gunstige ligging van het Stationskwartier (vlak bij de N50 en station Kampen Zuid), het hoge kwaliteitsniveau van de woningen en de gekozen architectuur. Ook belangrijk is de keuze geweest om per bouwvlek een gedifferentieerd woningbouwprogramma aan te bieden. Dat wil zeggen een mix van grotere en kleinere woningen, zowel rijwoningen als twee-onder-een-kap woningen.
Meer informatie over de verkoop van woningen in het Stationskwartier is te vinden op: www.mijnstationskwartier.nl.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500