Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Scoren voor Sinterklaas op Superzaterdag

Geplaatst op: 28 november 2014

Middenstands Vereniging Genemuiden (MVG) verwacht komende zaterdag veel hulpsinterklazen bij de aangesloten winkels. Voor het vinden van de juiste cadeaus is Superzaterdag in Winkelstad Genemuiden immers zeer geschikt. En uiteraard is er volop Sinterklaassfeer te vinden in het centrum en bij de winkelcentra aan de Klaas Fuitestraat en de Irenestraat.

Daaraan levert onder meer de Sinterklaasbrigade een aandeel. Die organiseert zaterdag een speurtocht voor kinderen, waarbij de prijsuitreiking op 16.30 uur bij Top1Toys is. De MVG houdt zelf een Selfiewedstrijd voor Pieten. Foto’s van de leukste pieten kunnen worden gemaild naar info@winkeleningenemuiden.nl of ingeleverd bij Blokker Genemuiden. Dat laatste zou bijvoorbeeld op zaterdag kunnen. Bij iedere aankoop ontvangen klanten daar namelijk gratis wijnglazen. Samen met Versplein De Lange denkt Blokker ook aan de inwendige mens.

Wie opziet tegen het bedenken van een origineel Sinterklaasgedicht, moet ook naar Superzaterdag komen. Sneldichteres Marieke van Bolderen schrijft namelijk in no-time een sinterklaasgedicht. Zij is vanaf 11.00 uur bij de Hubo, vanaf 12.30 bij DA Feenstra en vanaf 14.00 uur bij Blokker Genemuiden.

Typische decemberlekkernijen zijn zaterdag ook overal verkrijgbaar. Bij Bakker Groot Koerkamp kan de aankoop van een gebakje met MVG-logo extra aantrekkelijk zijn. In een van de meesterwerken van de bakker zit een verrassing verstopt. Wie deze vindt, krijgt nogmaals een taart. Bij onder meer Albert Heijn Bart Knap, Slijterij Stroomberg, Bakkerij Slager en bij Versplein De Lange zijn zaterdag proeverijen. Informatie over gezonde voeding is te krijgen bij Boekhandel de Rank en bij DA Feenstra.

Kijk alle acties nog eens na op www.winkeleningenemuiden.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500