Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Spinnen voor de Opkikker

Geplaatst op: 30 november 2014

Op zaterdag 20 december gaat de zes uur durende spinningmarathon van Sportland Hasselt ten gunste voor stichting Opkikker van start. Deze stichting wil  voor kinderen met ernstige ziekten en langdurig verblijf in ziekenhuizen, samen met hun gezinnen, een onbezorgd dagje uit organiseren. En hier is natuurlijk geld voor nodig.

Als onderdeel van de initiatiefnemer “Zwartewaterland Helpt klimmen zoveel mogelijk renners op het zadel van een spinningfiets om zes uur lang los te gaan op de opzwepende muziek. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk spinningfietsen te sponsoren met een minimale inleg van €60,= per fiets. Ook is het mogelijk om met een team van max zes personen een spinningfiets voor de duur van zes uur te bekostigen.

Er zijn nog fietsen vrij.  Wie mee wil doen, solo of in teamverband, kan zich opgeven bij Sportland Hasselt aan de balie alwaar zij een sponsorlijst krijgen uitgereikt.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500