Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dringend groentepotjes voor Refilwe nodig

Geplaatst op: 1 december 2014

“Om de stichting Refilwé te ondersteunen hebben we deze kerst windlichtjes, met een bijzondere tekst, voor de komende feestmaand gemaakt”, zegt Margriet Eenkhoorn. Ze zijn te koop bij Versplein De Lange en bij De Boeketterie. Refilwé is woensdag 3 december ook aanwezig op de wintermarkt in De Meente. Op de kraam zijn de kerst windlichtjes te koop, samen met allerlei eigengemaakte lekkernijen. Voor de creatieve mensen onder ons, er zijn ook DIY pakketjes te koop/te bestellen! Meer foto’s en volledige teksten staan op www.vindikleukgenemuiden.blogspot.nl. Wegens groot succes zijn we dringend op zoek naar kleine groentepotjes. U kunt deze deponeren in de grijze bak naast de glasbak bij de BONI of afgeven bij bovenstaande verkooppunten.Social Media Flyer goede

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500