Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente in actie voor Voedselbank

Geplaatst op: 5 december 2014

Vanaf maandag 8 tot en met vrijdag 19 december kunnen inwoners van Zwartewaterland levensmiddelen naar het gemeentehuis brengen. Die gaan naar mensen die afhankelijk zijn van eten van de Voedselbank. Er zijn vooral houdbare zaken nodig, zoals houdbare pasta, zilvervliesrijst of meergranenrijst of maaltijdsoep in pak of blik of in droge vorm. ‘Samen voor de Voedselbank’ is een landelijke actie van de regionale omroepen. In Overijssel is RTV Oost het centrum van de inzamelactie. Kijk voor meer informatie op de website Samen voor de Voedselbank van RTV Oost. U kunt hier het ‘Overijsselse boodschappenbriefje’ downloaden met producten die nodig zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500