Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sjofar in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 5 december 2014

Mannenensemble Sjofar verzorgt vrijdagavond 19 december weer haar jaarlijkse Kerstsamenzang. Di tmaal bij ’t Olde Staduus in Genemuiden. Er is een programma samengesteld waarbij Sjofar enkele liederen zingt. Ook is er samenzang. Dit alles wordt begeleid door een koperensemble van Hasselts Fanfare.

Sjofar is een mannenensemble dat onder leiding staat van Albert Bekendam. Annelien Bekendam zorgt voor de begeleiding. Om 22.00 uur zal met de samenzang worden aangevangen. Vooraf zullen Sjofar en het Koperensemble door de straten van Genemuiden trekken om op diverse plaatsen enkele Kerstliederen te laten klinken.

sjofar_posterA3_(2)

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500