Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Beste C-junioren naar Genemuiden

Geplaatst op: 12 december 2014

Sportclub Genemuiden organiseert een toernooi voor de beste C-toernooien van Nederland. 23 verenigingen ontvingen vrijdag 12 december een uitnodiging voor het voetbalevenement op 30 mei. Dat zijn allemaal teams uit de 1e, 2e en 3e divisie. “Wij verwachten dat er veel animo is voor dit toernooi. Dat moet uitgroeien tot een voetbaltraditie voor de grootste talenten van Nederland”, aldus de organisatie.

Jeugdteams van Sportclub Genemuiden spelen op hoog niveau, net zoals het vlaggenschip van de vereniging in de Topklasse uitkomt. Uit die ervaringen zijn veel contacten met andere clubs ontstaan, ook uit het betaalde voetbal. Regelmatig bleek dat er behoefte was aan een prestigieus toernooi als seizoenafsluiting. Sportpark de Wetering is daarvoor op zaterdag 30 mei het decor.

Alle deelnemende teams spelen zes wedstrijden van 25 minuten. Die opzet leidt uiteindelijk tot een finale aan het einde van de middag. De organisatie wil de hele dag zorgen voor een echte voetbalsfeer en zorgt voor een omlijstend programma. Verenigingen kunnen zich tot eind januari aanmelden.

Een promo van het toernooi staat op http://youtu.be/srjC44JzkLM. De organisatie is bereikbaar op via toernooi@sc-genemuiden.nl Volg de ontwikkelingen rond het toernooi ook via www.facebook.com/cjuniorentoernooi & https://twitter.com/C_Toernooi

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500