Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Drie winnaars toerkampioenschap

Geplaatst op: 14 december 2014

Afgelopen zaterdag werd bij MTC Hasselt de toerkampioen 2014 bekendgemaakt. Dit jaar niet één maar drie kampioenen, namelijk Wilma en Bert ter Wee en Thomas van Dijk. De wisselbeker was sinds vorig jaar in bezit van Thomas van Dijk. Ook dit jaar haalde hij weer de meeste punten maar hij was daarmee niet de enige. Zowel Thomas als het motorkoppel Bert en Wilma ter Wee reden hetzelfde aantal punten bij elkaar en delen daarmee de eerste plek in het kampioenschap. Mark Riezebos werd tweede Dennis Klunder werd derde op de ranglijst.

De drie kampioenen kregen uit handen van toercommissaris Piet Rodermond de trofeeën uitgereikt. De wisselbeker is voorzien van de namen van de drie winnaars. Bij wie hij echter op de schoonsteenmantel zal komen te staan zullen ze onderling moeten uitmaken.

De toercommissie bedankte iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om van het toerseizoen 2014 een succes te maken. Zij hopen ook in 2015 weer met een mooi en gevarieerd programma te komen. Zo is het de bedoeling om er net als afgelopen jaar weer een weekendje tussenuit te gaan. Verder willen ze de routes nog meer digitaliseren en ook wordt gezocht naar mogelijkheden tot samenwerking met clubs uit de regio.

Ieder jaar wordt door de toercommissie van MTC Hasselt een toerkalender opgesteld. Hierop staan een aantal eigen ritten, die door de toercommissie zelf worden uitgezet. Verder staat ook jaarlijks in juni de avondvierdaagse en in juli de landelijke Skaopekuukiesrit op het programma. Daarnaast wordt deelgenomen aan toertochten van clubs in de regio. Van eind maart tot eind oktober zijn door deelname aan de ritten punten te verdienen. Degene die de meeste tochten rijdt, wordt toerkampioen.

Het clubgebouw van MTC Hasselt aan de Burgemeester Malcorpslaan is iedere donderdagavond en zaterdagmiddag geopend als ontmoetingsplaats voor de leden. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Kom gerust eens vrijblijvend langs.

Meer info: https://www.facebook.com/pages/Motor-Toerclub-De-natte-neuzen-Hasselt/137453873093221

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500