Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstconcert Chr. fanafarekorps Irene

Geplaatst op: 15 december 2014

Op zaterdag 20 december hoopt het Christelijk Fanfarekorps Irene weer haar kerstconcert in de Grote Kerk te Hasselt te verzorgen. Naast het orkest van Irene zullen ook de fluitgroep en het melodisch slagwerk van Irene te horen zijn. Het orkest staat onder de leiding van Henk Beens en de fluitgroep en het melodisch slagwerk van Kees Does.

Daarnaast zal het Hervormd mannenkoor IJsselmuiden-Grafhorst, onder leiding van Freddy Veldkamp, meewerken aan het concert. Irene en het koor IJsselmuiden-Grafhorst hebben al diverse malen samen prachtige concerten verzorgd en zullen zowel gezamenlijk als afzonderlijk te horen zijn. Ook is er ruimte voor samenzang.

Het orgel zal worden bespeeld door Harry Hamer en de opening en sluiting zal worden verzorgd door Ds. G. Doorn.
Het concert vindt plaats op zaterdag 20 december en begint om 19.30 uur.

De kerk is open vanaf 19.00 uur. De toegang is vrij, bij de uitgang is er een collecte t.b.v. de onkosten.

Allen hartelijk welkom!

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500