Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rijvereniging Hasselt organiseerde een ‘Dinershow’

Geplaatst op: 15 december 2014

De rijvereniging haakt hierbij aan bij het goede doel van Zwartewaterland Helpt.

De kantine van de manege in Hasselt was afgelopen zaterdag omgedoopt tot culinair restaurant. Een kleine veertig personen werden deze avond namelijk verrast met een overheerlijk diner afgewisseld met prachtig entertainment.

Tussen de gangen door kon het publiek naar optredens kijken. Zo was er een prachtige show van een mimespeler, werd er op hoog niveau dansshows gegeven en vanzelfsprekend mochten in de manege de paarden niet ontbreken.

Vanuit de ‘bak’ kon het publiek genieten van ‘Voltige’ (acrobatiek op een paard) wat er prachtig en spectaculair uitzag, werden er door de jeugdleden van de rijvereniging mooie demonstraties gegeven en natuurlijk mochten de gasten na afloop indien wenselijk nog een rondje op het paard rijden.

Rijvereniging Hasselt haakt met deze dinershow aan bij ‘Zwartewaterland Helpt’ die vanaf  18 tot en met 20 december non stop radio gaat maken om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Opkikker. Deze stichting organiseert Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren!

De rijvereniging heeft Kontento.eu en Emte Mulder bereid gevonden om een deel te sponsoren voor het diner. Alle personen die meededen aan de shows tussen de gangen door hebben dit allemaal geheel vrijblijvend gedaan. De opbrengst van deze avond gaat in z’n geheel naar het goede doel. Een afvaardiging van de rijvereniging zal dit tijdens de marathon uitzending bekend maken. Zwartewaterland Helpt is erg blij dat ook de Rijvereniging Hasselt aanhaakt bij het goede doel en complementeert de organisatie voor de mooie avond.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500