Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

214 kerststerren voor Kayamandi verkocht

Geplaatst op: 19 december 2014

Er zijn 214 Kerststerren voor KAYAMANDI verkocht. Dat melden de Genemuidenaren die bij de actie betrokken zijn. Daarmee halen ze twaalfhonderd euro op voor de Stichting SOS KAYAMANDI overhandigen. “Boven alle verwachting. We willen iedereen heel erg bedanken die, door het kopen van een ster of het geven van een gift de stichting heeft gesteund. Hiermee heeft u blijk gegeven dat kerst méér is dan alleen een mooie gedachte aan samen delen of vrede op aarde? Maar heeft u ècht een steentje bijgedragen aan de zorg voor kinderen die dat nodig hebben”, aldus de organisatie. Een aantal Genemuidenaren gaan na de Kerstdagen zelf naar Zuid-Afrika toe om te kijken waar het geld  terecht komt. Lees  daarvoor ook dit artikel:

Henk van Olst zet zich in voor SOS Kayamandi

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500