Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe verkeerssituatie leidt tot onduidelijkheid

Geplaatst op: 24 december 2014

De rijrichting in de Kruisstraat en een deel van de Langestraat vanaf de Markt is sinds deze week omgedraaid. De gemeente had dit eerder al aangekondigd. De snelle aanpassing van de verkeerssituatie leidt nu echter tot veel onduidelijkheid. Volgens omwonenden en winkeliers staan auto’s nu soms met de neuzen tegenover elkaar in de smalle straat. Let dus op: de verkeerssituatie in deze centrumstraten is aangepast. Dit is overigens wel een al langer levende wens van de winkeliers.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Nieuwe verkeerssituatie leidt tot onduidelijkheid

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500