Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Akkerwinde verhuist volgende week

Geplaatst op: 30 december 2014

De bewoners van Akkerwinde betrekken volgende week vrijdag hun nieuwe woning. Dat meldden de begeleiders dinsdagavond bij de finale van het Zwartewaterlandtoernooi. “Wij gebruiken het geld voor de verhuizing”, lichtten ze het doel van de 1500 euro toe die ze dinsdag overhielden aan het evenementen. Een van de bewoners grapte eerst nog dat ze ‘lekker gingen eten’ van het geld.

Akkerwinde is het nieuwe onderkomen van een aantal bewoners die nu onder meer aan de Clausstraat woonden. Zij komen straks in een vleugel van De Meente. De kamers zijn de afgelopen maanden leeggemaakt en geschikt gemaakt voor de nieuwe bewoners. De grote verhuizing is dus volgende week vrijdag.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500