Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Comceptum beste op Zwartewaterlandtoernooi

Geplaatst op: 30 december 2014

Akkerwinde en Taghof blij met 1500 euro

Comceptum won dinsdagavond het Zwartewaterlandtoernooi. De ploeg uit Genemuiden, maar met weinig plaatsgenoten in het team, won van Vebe na penalty’s. In een vooral op het einde spectaculaire finale speelde Comceptum met 1-1 gelijk tegen Vebe. De bekende Zwolse voetballer Tom IJzerman schoot vervolgens de beslissende penalty binnen.

Dat gebeurde in een goed gevulde, maar niet overvolle Overtoom. De zaal genoot drie dagen lang van zaalvoetbal op hoog niveua, waarbij ook dinsdag veel hoogstandjes te zien waren. Een van de smaakmakers was Kadir Usta van Beens Stoffering, die met zestien goals topscorer van het toernooi werd. De beste speler was echter Urker Kees de Boer die voor Vebe uitkwam. Die ploeg won vorig jaar het toernooi. Erwin Henniphof was de beste keeper van het toernooi volgens de jury. De fairplaycup ging naar Stylus.

Burgemeester Bilder reikte de prijzen uit. Hij sprak van een mooi en goed georganiseerd toernooi. “En mooi dat zo’n toernooi waar veel mensen plezier aan beleven ook nog wat oplevert”, aldus de burgemeester. Die mocht namelijk twee keer vijftienhonderd euro uitreiken aan de goede doelen: Akkerwinde en De Taghof. De eerste gebruikt het geld voor de verhuizing en de Taghof wil gaan verbouwen.

Kijk de film van Pieter Polman

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500