Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters beginnen jaar goed

Geplaatst op: 4 januari 2015

Rielke Roeland op Bolerp

Afgelopen weekend waren de Zwartewaterruiters succesvol op eigen bodem tijdens Rabo Indoor Springen voor paarden en pony’s. Eerste prijzen waren er onder andere voor zusjes Riëlke en Béanke Roeland. Louanne Eenkhoorn reisde af naar Heeten voor een dressuurwedstrijd.

Op vrijdag 2 januari en zaterdag 3 januari werd er in het Hippisch Centrum van de Zwartewaterruiters de eerste springwedstrijd van 2015 georganiseerd. Zowel paarden als pony’s kwamen aan start op deze twee dagen.

In de klasse B bij de paarden won Jennifer Smit-Visscher met Viva Viento een tweede prijs, Jan Beens won met Fellini een vierde prijs, een vijfde prijs was er voor Riëlke Roeland met Ersina I VDL en Evelien Fuite nam met Coco Flanel nog een elfde prijs mee naar huis. In de klasse L won Riëlke Roeland met Emmely een vijfde en een achtste prijs, Evelien Fuite won met Coco Flanel een achtste prijs, ook Jenine Altena met Viva Viento won in deze klasse een achtste prijs, een tiende prijs was er voor Jan Beens met Davona. In de middelzware klasse M wist Riëlke Roeland de concurrentie achter haar te laten door een snelle tijd neer te zetten. Hiermee won zij een eerste prijs met haar paard Bolero T. Een tweede prijs was er voor Michelle de Goede met Amazing Black in de zware klasse Z/ZZ.

In de klasse B D/E reed Béanke Roeland een zeer net parcours. Met hoge stijlpunten van 82,5 won zij met haar pony Flex ruim de eerste prijs. Een tweede prijs was er voor Sanne Kisteman met Roby LD. In de klasse L D/E won Jenayla Roeland met King of the Disco een derde en een vierde prijs. Joel Zwanepol won in deze klasse een vijfde en een tweede prijs met zijn pony Sunflower.

Louanne Eenkhoorn kwam met haar paard Clinton uit op een dressuurwedstrijd in Heeten. In de klasse L2 zette zij een nette proef neer en werd beloond met een hoge score van 202 punten. Hiermee won zij een tweede prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500