Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwjaarsconcert Hasselts Fanfare met Davine

Geplaatst op: 5 januari 2015

Bij het woord nieuwjaarsconcert wordt vaak gedacht aan het concertgebouw Wenen, deftige chique kledij, walsen en de Radetzkymars van Strauss. Bij Hasselts Fanfares nieuwjaarsconcert op zaterdag 17 januari aanstaande zijn er gelijkenissen, maar zal het publiek ook zeer zeker verrast worden door de diversiteit in de muziek die gebracht zal worden. Het orkest en de drumband van Hasselts Fanfare nemen u mee in een reis om de wereld en naast traditionele marsen is er ruimte voor een fraai werk ‘Pilatus Mountain of Dragons’, populair werk van ABBA, Het Dorp van Wim Sonneveld, Radar Love, muziek van Robbie Williams en prachtige chansons.

Voor het Franse deel is de medewerking gevraagd aan chansonnière Davine. In 2009 won zij de Dutch Model Awards Publieksprijs en is zij werkzaam als mannequin in binnen en buitenland. Maar na het horen van Cent Mille Chansons van Frida Boccara wist Davine het zeker: ze wilde Franse Chansons gaan zingen! Daarna ging het snel. Ze won het Concours de la Chanson in 2012, trad op voor televisie en radio en zette zelfs al stappen in het buitenland. Oktober 2013 kwam haar Debuutalbum ‘Davine’ uit, een verzameling van de fijnste Chansons. Deze kreeg lovende recensies!

Met haar warme stem en charmante performance pakt zij het publiek in. Van prachtige meeslepende ballades tot aan een waterval van woorden in een duizelingwekkend tempo. Samen met haar neemt Hasselts Fanfare u mee op reis, langs lang vervlogen tijden, maar wordt u ook getrakteerd op nieuw repertoire.

Aanvang 19.30 uur Sporthal ‘De Prinsenhof’. Entree volwassenen € 5.00 kinderen tot 12 jr. € 3.50

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500