Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

110 Genemuider ondernemers geven elkaar de hand

Geplaatst op: 8 januari 2015

Afgelopen dinsdagavond kwam de ondernemerskring OK Genemuiden bij elkaar in de showroom van Riezebos Bouwbedrijf. Circa 110 leden waren aanwezig. Onder het genot van een drankje en een uitstekende maaltijd van De Biezen was er een gezellig samenzijn. In de toespraken werd door de ondernemerskring achterom gekeken naar 2014 en vooruit gekeken naar 2015. Ook nu zijn er weer mooie activiteiten gepland.
Burgemeester Bilder wenste namens de gemeente iedereen ook veel Heil en Zegen bij het ondernemen en stelde dat de gemeente graag dienstbaar wil zijn om het ondernemersklimaat te bevorderen.
Klaas Willem Riezebos gaf een korte presentatie over Riezebos Bouwbedrijf. De prachtige showroom sprak al wel voor zich. Menig bezoeker die nog niet eerder in de Riezebos-showroom was geweest, was onder de indruk van alles wat tentoongesteld staat.

Tegen 23.30 uur vertrokken de laatste bezoekers en kon de ondernemerskring terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500