Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gratis biljarten in De Rank

Geplaatst op: 9 januari 2015

Biljartvereniging HZW uit Genemuiden biedt een unieke mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend kennis te maken met  de biljartsport. Hiervoor zijn 4 woensdagavonden gereserveerd in januari, februari, maart en april in 2015 telkens vanaf 19.30uur.

Mede door het organiseren van een aantal grote toernooien met veel deelnemers uit de gehele regio heeft de biljartvereniging HZW inmiddels een bekende naam in de biljartsport opgebouwd. Hans Mateboer van de evenementencommissie : “Uiteraard heeft onze eigen ruime en sfeervolle biljartaccommodatie hierbij een belangrijke rol gespeeld. Met maar liefst 4 wedstrijdbiljarts zijn de mogelijkheden best wel uniek te noemen. Op donderdag is onze vaste clubavond en wordt de onderlinge competitie gespeeld. De ca. 40 enthousiaste competitie biljarters spelen dan in een bijzonder ontspannen sfeer hun onderlinge en veelal spannende partijen. De wekelijks druk bezochte clubavond garandeert (ont)spanning en staat borg voor veel gezelligheid. Ook op de dinsdagavond zien wij steeds meer bedrijvigheid en komen steeds meer leden een balletje stoten”.

Momenteel heeft HZW ca. 50 leden in de leeftijd van 16 tot 80 jaar. De grote accommodatie met 4 wedstrijdbiljarts biedt mogelijkheden om het aantal leden en activiteiten nog meer uit te breiden. Daarom worden er voor geïnteresseerden 4 avonden GRATIS BILJARTEN met instructie georganiseerd. Deze avonden zijn er uitsluitend op gericht om geheel vrijblijvend kennis te maken met HZW en de biljartsport.

GRATIS BILJARTEN op woensdag 28 januari, 25 februari, 25 maart en 29 april. De aanvang is telkens om 19.30uur met gratis koffie.  Dames en heren vanaf 16 jaar kunnen zich vanaf heden aanmelden voor 4 keer GRATIS BILJARTEN met instructie bij HZW:

via e-mail:   mateboer@festomat.nl of mobile 06 53419066

en

henk.post@home.nl                             06 44941435

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500