Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Morgen mogelijk gevaarlijk weer

Geplaatst op: 9 januari 2015

(door John Poot) Het KNMI komt voor morgen met een waarschuwing voor gevaarlijk weer. (Code geel) Zware windstoten van 75-90 km/u, tijdens buien mogelijk wat hoger. Die is geldig van zaterdag 08:00u tot zondag 08:00u.
Vooral buiten Genemuiden kan de wind verraderlijk zijn als je van een beschutten plek in het vlakke veld komt.
Vanavond zijn er perioden met regen. Vannacht trekt de meeste regen weg, maar of het droog blijft is de vraag. De temperatuur loopt op naar een graad of 12, de wind trekt dan aan naar vrij krachtig tot krachtig.
Morgenmiddag trekt een lijn met buiige regen ban noordwest naar zuidoost over het land. Als de passage van de buienlijn overgetrokken is daalt de temperatuur naar 7°C en kunnen we te maken hebben met stevige windstoten. Daarna draait de wind naar west noordwest en neemt geleidelijk in kracht af.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500