Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verrassende invulling Eumpien Uut

Geplaatst op: 11 januari 2015

Op vrijdagavond 6 februari organiseert Sceg het jaarlijkse Eumpien uut in het Tapijtmuseum. Deze keer heeft SCEG een verrassend stel mensen uit Genemuiden kunnen strikken, die hun talenten zullen ten toon stellen en het beste in zichzelf naar boven zullen halen. Wat te denken van Herbert Altena, inmiddels bekend in de verrre omgeving, dit keer zonder band.
Hij zal zeker een aantal nummers van Johnny Cash ten gehore brengen, maar ook andere liedjes zullen de revue passeren.
De Taelkrink is met twee Taelkrinkers aanwezig: Gera v.Lente, op Eikoerei speelde ze nog Jenne Brem. En de minder bekende, maar zeker niet ongetalenteerde voorlezer Wim Nijboer, die op zijn Mastebroeks met veel humor doorspekte verhalen zal voordragen. Vanaf 20.00 uur staat de koffie klaar. Het programma start om 20.30.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500