Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vierde plek voor Rutger Eenkhoorn

Geplaatst op: 11 januari 2015

Zaterdagavond is Rutger Eenkhoorn toch gestart ondanks zijn blessure. Woensdag heeft hij in een spijker getrapt, maar de belangen waren te groot om verstek te laten gaan. En hij werd nog vierde ook! Het was een wedstrijd die weer gekenmerkt werd door vier samenwerkende rijders die Rutger klemgereden en intimideren door aantikken van schaatsen en schijnbewegingen van achteruit trappen.

In de wedstrijd over tien ronden waarin Rutger op stond voor zangeres Lisanne Spaander die op dit moment strijd tegen kanker eindigde hij op een vierde plaats. Met nog een wedstrijd te gaan in Deventer is de competitie bijna ten einde, en gaat hij zich verder richten op de langebaan.
Na de wedstrijd bracht Rutger nog een bezoek aan ‘zanger Mike ‘ die in een begeleid wonen project in Nijmegen zit. De bewoner heeft al vele bekende Nederlanders ontmoet en heeft een grote verzameling fotokaarten van B.N.ers. Rutger schreef in zijn vriendenboek, waarna de reis naar huis werd ingezet. Het vervoer was weer prima geregeld door autobedrijf Breman.
www.rutgeronskates.nl
www.staoptegenkanker.nl/rutgeronskates
Facebook rutgeronskates

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500