Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Linda de Bruijn en Mirthe Bakker pakken kringkampioenschap

Geplaatst op: 18 januari 2015

Zaterdag werden de kringkampioenschappen dressuur voor paarden en pony’s verreden. De paarden gingen van start in het Hippisch Centrum van de Zwartewaterruiters en de pony’s reisden af naar IJsselmuiden. Linda de Bruijn en Mirthe Bakker schreven beiden de kampioenstitel op hun naam.

In Genemuiden reed Linda de Bruijn met haar paard Eyecatcher een mooie proef in de klasse L1. De jury gaf haar 201 en 191 punten. Met deze mooie score liet Linda de concurrentie achter haar en werd Kringkampioen van kring Noordwest-Overijssel en Noordoostpolder. In de klasse B ging Dian Kisteman van start met haar paard Whistler. Met 200 en 206 punten won zij een tweede prijs. Louanne Eenkhoorn reed met haar paard Clinton in de klasse L2 naar een derde prijs. Alle bovenstaande combinaties hebben zich geplaatst voor de Regiokampioenschappen te Rijssen op 31 januari a.s.

In IJsselmuiden ging Mirthe Bakker van start met haar pony Sultan. Hier reed de combinatie een uitstekende dressuurproef en behaalde met 191 en 203 punten de titel Kringkampioen NWO-NOP in de klasse L1 categorie C. Ook won Mirthe een derde prijs bij de dagprijzen. Lisanne Kanis startte met haar pony Elavsca in de klasse L2 categorie D/E. Hier won zij met 184 en 185 een tweede prijs. Ook Jenine Altena reisde af naar IJsselmuiden om hier met haar pony King Andrew van start te gaan op de kringkampioenschappen. Met 178 en 183 punten behaalde zij een tweede prijs in de klasse M1 categorie D. Alle bovenstaande combinaties hebben zich geplaatst voor de Regiokampioenschappen te Rijssen op 7 februari a.s.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500