Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportfanaat gezocht!

Geplaatst op: 18 januari 2015

Zwartsluis Actueel gaat uiterlijk 1 februari de lucht in! Genemuiden Actueel heeft vanaf dat moment een Sluziger broertje of zusje. Naast het grote team medewerkers in Genemuiden is er ook een redactie gevormd in Zwartsluis.
Wat nog een mooie aanvulling zou zijn, is een echte sportfanaat. Iemand die het leuk vindt om tegen een vergoeding naar sportvelden te gaan, om uitslagen te verzamelen en wellicht om foto’s te maken. Iemand die de Sluziger sportwereld of misschien wel die van heel Zwartewaterland kent! Leeftijd? Van pakweg 15 tot 85 jaar!

Interesse? Mail dan naar redactie@zwartsluisactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500