Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Burgemeester: ‘Laatste woord nog niet over gesproken’

Geplaatst op: 29 januari 2015

Burgemeester Bilder wilde donderdag niet uitvoerig ingaan op het betoog van Johan Snel over Keet de Kolk. “We hebben namelijk volgende week een gesprek met de betrokkenen. Dan vind ik het niet kies om nu in het openbaar hierover te spreken”, aldus Bilder, die de problemen met de keten in Genemuiden wel erkende. “De situatie is in beeld en de handhaving is ingezet.”

Op vragen van Henk Buit van het CDA en VVD’ers Smits stelde Johan Snel dat er meerdere keten in Genemuiden zijn bijgekomen. Volgens hem kopen jongeren, die de keetleeftijd al zijn ontgroeid, momenteel op meerdere plekken containers om die in Genemuiden te plaatsen. Ook aan de Industriestraat is een keet ontstaan. Volgens de burgemeester zijn die bekend en volgen de komende tijd gesprekken. “Want het is duidelijk dat over deze kwestie het laatste woord nog niet is gesproken.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500