Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel activiteiten in d’ Overtoom

Geplaatst op: 29 januari 2015

Naast de vele sportwedstrijden dit weekend in de Overtoom, zijn er ook punten verdienen bij de jaarlijkse Triviant avond. Welk team weet de biljartvereniging van de troon te stoten? Vrijdagavond rond half 11 weten we het.

Zaterdag is er weer volop sport in de Overtoom. Vanaf 8.30 is er volop voetbal voor de jongsten van Sportclub Genemuiden. De jeugd van GTC begint aan de voorjaarcompetitie. Zij spelen tegen teams uit Dronten, Zwartsluis en Swifterbant. Aanvang is om half negen in de achterzaal van de Overtoom

Vanaf 12.00 uur zijn er wedstrijden van de CMV jeugd van Ruutvoorn. In toernooi vormen worden er maar liefst 18 wedstrijden gespeeld met en tegen ploegen als, Reflex Kampen, Pegasus Zwartsluis, en Dalvo uit Dalfsen.

De rest van het volleybalprogramma ziet er als volgt uit: Ruutvoorn MA 1-Zwolle MA 3 (14.30), Ruutvoorn MC 1-Bant MC 1 (16.30) en Ruutvoorn DA 1- VC Zwolle DA 3 (16.30).

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500