Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub zoek gespeeld in Scheveningen

Geplaatst op: 31 januari 2015

Ook Robert Boes kon Scheveningen niet tegen houden. Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden verloor zaterdag met maar liefst 6-1 van Scheveningen. In een wedstrijd waar met vertrouwen naar werd uitgekeken, kwamen de groen-witten geen moment in de wedstrijd. Al na vijf minuten was het 1-0 en vanaf dat moment was Sportclub een geslagen ploeg.

Na een dik kwartier werd het 2-0 voor de thuisploeg. Sportclub strompelde aangeslagen over het veld en was rijp voor de slacht. Met nog twee treffers voor rust maakte Scheveningen het karwei eenvoudig af. Na rust was er even een opleving van Genemuiden. Korf scoorde snel de 4-1 en Rotman had een gevaarlijke vrije trap.

Daarna was het weer Scheveningen wat de klok sloeg. Met nog twee treffers waren de kustbewoners eigenlijk nog genadig voor een aangeslagen Genemuiden. Dat kwam achteraf nog goed weg omdat andere staartploegen ook nauwelijks punten pakten. Deels omdat hun duels niet doorgingen.

Voor trainer Van Dijkhuizen is het zaak om de ploeg snel weer op de rails te krijgen. Met thuiswedstrijden tegen Capelle en Barendrecht voor de boeg is het tijd om punten te pakken. Typisch geval van uithuilen en weer opnieuw beginnen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500