Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Industriehaven ligt op schema

Geplaatst op: 9 februari 2015

Foto's Erik Eenkhoorn

De werkzaamheden in de Industriehaven liggen qua tijd en financiën op schema. Dat meldt het college van B en W aan de gemeenteraad. Volgens burgemeester en wethouders is er voorlopig geen meerwerk en valt de klus dus niet duurder uit dan gedacht. De bedoeling is dat de werkzaamheden uiterlijk op 31 december helemaal gereed zijn.

Ondertussen is de haven op diepte. Ook zijn er drie nieuwe laad- en losplaatsen aangelegd. Het komende jaar staan nog de verharding van de kade, afgraven van klein, een nieuwe talludtrap en het verbreden van de oostelijke toevoer op de agenda. De Gebroeders Fuite maken al gebruik van de nieuwe haven. Ze hoeven daardoor niet meer te lossen op een ponton, maar kunnen een nieuwe laadkraan aan de kade gebruiken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500